ΘΩΜΑΣ ΧΡ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ. Η εταιρεία Κ. Θωμάς δραστηριοποιείται από το 1995 στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας υλικών περίφραξης και της τοποθέτησης τους, με έδρα την Αττική.

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Θωμά Χρ. Κώστα με στόχο την κάλυψη των αναγκών σε προμήθεια συρματοπλέγματος και όλων των υλικών περίφραξης από επαγγελματίες, εταιρείες, μαγαζιά εμπορικά αλλά και ιδιώτες.

Με την πολυετή εμπειρία του στο χώρο, η εταιρεία εδραιώθηκε στον τομέα της, ως την πλέον ειδικευμένη ως προς την παραγωγή και προμήθεια όλων των ειδών τα συρματοπλέγματα και υλικά, για περιφράξεις σπιτιών, οικοπέδων και αγροτεμαχίων, επαγγελματικών χώρων, περιφράξεις ασφαλείας σε στρατόπεδα, φυλακές και αθλητικές εγκαταστάσεις διαφόρων τύπων όπως γήπεδα τένις, μπάσκετ και 5×5, αναλαμβάνοντας πλέον και την τοποθέτηση των παραπάνω υλικών στον τελικό χώρο από ειδικευμένα συνεργεία περιφράξεων.

Η εταιρεία με εξέλιξη στον τεχνολογικό και μηχανολογικό εξοπλισμό προσπάθησε και έκανε ένα πλήρες βήμα από την κατασκευή των υλικών έως την τοποθέτηση και τώρα πλέον έχει εξειδικευμένο και πολύπειρο προσωπικό στον χώρο και αναλαμβάνει περιφράξεις όλων των τύπων.

Η πλήρης γραμμή της παραγωγής και ο σύγχρονος εξοπλισμός της εταιρείας μας, εγγυώνται για τα άριστης ποιότητας υλικά που κατασκευάζουμε και τοποθετούμε στα έργα μας.

Η συρματουργία παράγει όλων τον ειδών τα σύρματα και συρματοπλέγματα όπως αγκαθωτά, πλέγματα, δικτυωτά, αλλά και σιδερένια εξαρτήματα περιφράξεων όπως σωλήνες, εξάγωνα, σιδηρογωνίες και πάσσαλοι.

Από το 1995 η εταιρεία Θωμάς Χρ. Κώστας παράγει και εμπορεύεται συρματοπλέγματα και υλικά περίφραξης για ιδιωτική και επαγγελματική χρήση.

Σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με άρτιο εξοπλισμό, τεχνογνωσία και εμπειρία ετών, αναλαμβάνει την μελέτη και την κατασκευή κάθε είδους περίφραξης με πλέγμα ή κάγκελο.

Επίσης με έμπειρο προσωπικό και ιδιόκτητα αυτοκίνητα αναλαμβάνει την μεταφορά των υλικών στον χώρο σας, και την σωστή εγκατάσταση της περίφραξης.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε περιφράξεις στρατοπέδων τύπου:ΝΑΤΟ (σύμφωνα με τις διεθνείς περιγραφές). Περιφράξεις αεροδρομίων, γηπέδων (μπάσκετ – ποδοσφαίρου), γηπέδων τένις, εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών.

Για την επίτευξη των σκοπών της και έχοντας στόχο τη συνεχή ανάπτυξή της, η εταιρεία Θωμάς Χρ. Κώστας έχει άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και άκρως εξειδικευμένους και εμπνευσμένους τεχνίτες σε όλους τους τομείς της, προκειμένου να επιτύχει για τους πελάτες της το καλύτερο.

Οι προσφερόμενες τιμές στην αγορά σε σχέση πάντα με την ποιότητα που προσφέρει είναι πλέον οι συμφέρουσες και ο χρόνος παράδοσης των υποχρεώσεων που αναλαμβάνονται ο συμφωνούμενος.

Συρματόπλεγμα, σύρματα πλαστικοποιημένα, πονταριστά πλέγματα, καρέ όλων των τύπων
αγκαθωτά κονσερτίνα, σιδηροπάσαλοι από γωνία(περίφραξης), σωλήνες κατασκευών,
πορτόνια(όλων των τύπων), μπετόβεργες περίφραξης,  άλλα βασικά μέταλλα.

Η εταιρεία βγάζει συρματοπλέγματα από το Νο10 (1,50) έως και το Νο 22 (5,00) και ύψος από 0,80 έως 4,20 μέτρα.

Με τα μέσα που διαθέτουμε, σας εγγυόμαστε ένα άριστο αποτέλεσμα.

4 Λέξεις κλειδιά: ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ

ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΘΩΜΑΣ ΧΡ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΩΡΑΡΙΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ

08:00 - 22:00

ΤΡΙΤΗ

08:00 - 22:00

ΤΕΤΑΡΤΗ

08:00 - 22:00

ΠΕΜΠΤΗ

08:00 - 22:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

08:00 - 22:00

ΣΑΒΒΑΤΟ

08:00 - 22:00

ΚΥΡΙΑΚΗ

Κλειστά

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 72, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ, ΑΤΤΙΚΗΣ, Τ.Κ 19300

Επικοινωνία με τον Υπεύθυνο