ΙΚΤΕΟ ecocheck Ι.Κ.Ε

ΙΚΤΕΟ ecocheck , Πειραιώς 38 , Μοσχάτο ,11180 , 2104834333

http://www.ecocheck.gr

Ι.ΚΤΕΟ ecocHecK,  “Κοντά σας όσο ποτέ!”Τo Ι.ΚΤΕΟ ecocHecKείναι κοντά σας και έχει σκοπό να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο του Τεχνικού Ελέγχου καινοτομώντας και θέτοντας πρότυπα που καθορίζουν ένα άλλο επίπεδο εξυπηρέτησης. Δημιουργούμε!

 

Το Ι.ΚΤΕΟ ecocHecK λειτουργεί σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Αττικής, στην Λεωφόρο Πειραιώς 38, στο Μοσχάτο. Η κομβική του θέση, μεγιστοποιεί τις ευκαιρίες κυκλοφοριακής διασύνδεσης προσφέροντας εγγύτητα τόσο στην πόλη της Αθήνας όσο και του Πειραιά ενώ παράλληλα εξασφαλίζει την προνομιακή σύνδεση με ένα ευρύ δίκτυο περιοχών που περιλαμβάνουν το Μοσχάτο, τον Ταύρο, την Καλλιθέα, τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, το Νέο Φάληρο, το Παγκράτι, τον Νέο Κόσμο, την Νέα Σμύρνη, το Παλαιό Φάληρο και την υπόλοιπη Αττική.

 

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, που περιλαμβάνουν τέσσερεις υπερσύγχρονους αυτόματους διαδρόμους τεχνικού ελέγχου, δίνουν την δυνατότητα εξυπηρέτησης με αξιοπιστία και υπευθυνότητα μεγάλου αριθμού οχημάτων καθημερινά. Επιβατικά Ιδιωτικής Χρήσης (Ι.Χ.) αυτοκίνητα, αυτοκίνητα Δημόσιας Χρήσης (ΤΑΞΙ, Εκπαιδευτικά κ.α.), Μοτοσυκλέτες και Φορτηγά με βάρος έως 3.5 τόνους, απολαμβάνουν τις πιστοποιημένες κατά ELOT EN ISO 9001:2008 και IQNet υπηρεσίες μας από το έμπειρο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό στο άνετο και φιλόξενο περιβάλλον μας.

 

Καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 07:00 έως τις 19:30 και Σάββατο από τις 07:00 έως τις 15:00, και σε 24ωρη βάση στο τηλεφωνικό μας κέντρο, βρισκόμαστε κοντά σας για να σας προσφέρουμε τον καλύτερο μας εαυτό!

ΜΟΤΟ

Η  ecocHecK, το ΚΤΕΟ με την ευκολότερη πρόσβαση επί της λεωφόρου Πειραιώς στο Μοσχάτο, σας εξασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα τεχνικού ελέγχου ΚΤΕΟ για την μοτοσυκλέτα σας. Ακόμη, σας υποδέχεται σε ένα ζεστό, φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, όπου σας προσφέρει δωρεάν ροφήματα και Wifi ενώ ταυτόχρονα, σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθείτε την διαδικασία τεχνικού ελέγχου του οχήματός σας απο τον χώρο αναμονής. Καλέστε μας στο 11180, ώστε να ενημερωθείτε και να λύσετε οποιαδήποτε απορία αφορά τον έλεγχο ΚΤΕΟ του οχήματός σας ή να κλείσετε ραντεβού.

ΦΟΡΤΗΓΑ

Η  ecocHecK, το ΚΤΕΟ με την ευκολότερη πρόσβαση επί της λεωφόρου Πειραιώς στο Μοσχάτο, σας εξασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα τεχνικού ελέγχου ΚΤΕΟ για το ΙΧ φορτηγό όχημά σας. Ακόμη, σας υποδέχεται σε ένα ζεστό, φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, όπου σας προσφέρει δωρεάν ροφήματα και Wifi ενώ ταυτόχρονα, σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθείτε την διαδικασία τεχνικού ελέγχου του οχήματός σας απο τον χώρο αναμονής. Καλέστε μας στο 11180, ώστε να ενημερωθείτε και να λύσετε οποιαδήποτε απορία αφορά τον έλεγχο ΚΤΕΟ του οχήματός σας ή να κλείσετε ραντεβού.

advanced

ΩΡΑΡΙΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ

07:00 - 19:30

ΤΡΙΤΗ

07:00 - 19:30

ΤΕΤΑΡΤΗ

07:00 - 19:30

ΠΕΜΠΤΗ

07:00 - 19:30

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

07:00 - 19:30

ΣΑΒΒΑΤΟ

07:00 - 15:00

ΚΥΡΙΑΚΗ

Κλειστά

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Πειραιώς 38 , Μοσχάτο

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ:
Επικοινωνία με τον Υπεύθυνο